Må betongpumpebilen rengjøres ofte?

Commercial-app1     Alle vet at familiebilene vi vanligvis kjører må rengjøres ofte, så må pumpebilen rengjøres regelmessig? Betongpumpebilen er et kjøretøy med spesielle funksjoner. Arbeidsmiljøet er enten på byggeplassen eller på veien. Uansett hvor det er, er det støvete, noe som ofte forårsaker et støvlag på utsiden av pumpebilen. Mange eiere mener at pumpebilen Arbeidsmiljøet er slik. Så lenge de indre delene blir riktig vedlikeholdt, er ikke støvet på utsiden viktig. Faktisk er denne ideen feil. Hvis betongpumpebilen ikke blir rengjort i tide, hvilken skade vil den gjøre? Xiaoke vil komme hit for dere alle i dag.

For det første, selv om renheten til betongpumpebilen ikke direkte påvirker driften av pumpebilen, vil det påvirke levetiden til utstyret i lastebilen.

Først og fremst har hver pumpebil en girkasse, som er en enhet med varmespredningsfunksjon. Under normal drift vil lufttrykket i girkassen stige med genereringen av vanndamp, og ventilen på girkassen vil bli åpnet for å tømme gassen, akkurat som sikkerhetsventilen til en trykkoker. Hvis ventilen på girkassen er blokkert av urene fremmedlegemer som grus, gjørme osv., Vil ikke vanndampen i girkassen slippes ut, noe som vil påvirke girkassens arbeidstilstand og smøreytelsen og overføringskraften alvorlig. vil avta, og clutchplaten vil skli. Manglende evne til å tømme vanndamp vil også føre til at oljen i girkassen akselererer fortynning, og det fortynnede stoffet vil ytterligere blokkere ventilen, som er en ond sirkel i studioet. Girkassen er en veldig viktig del i karosseriet. Når en feil oppstår, kan ikke pumpebilen engang fullføre ordinær kjøring.

For det andre er pumpebiler, gravemaskiner, overføringspumper, pældrivere og andre anleggsmaskiner utstyrt med en hydraulisk oljeradiator for å kjøle ned oljetemperaturen i motoren for å sikre at hovedmotoren kan fungere normalt.


Innleggstid: Nov-07-2020